Hronika

Četvoro mrtvih na putevima u dva dana

Četvoro mrtvih na putevima u dva dana
Foto: N.N. | Četvoro mrtvih na putevima u dva dana

DOBOJ, KUPRES - U nepuna dva dana, odnosno od subote u 2.50, do danas u 8.25, na putevima su stradale četiri osobe iz BiH.

Posljednja u seriji tragedija dogodila se danas ujutru, na području Doboja, gdje je poginuo pješak Nikola Petrović (76). Taj starac iz dobojskog mjesta Pločnik podlegao je povredama nakon što ga je u tom mjestu udario pasat. Kako ističe naš izvor, za volanom automobila bila je Dobojka A.E. (44).

Ova saobraćajna nesreća dogodila se danas u 8.25, nakon čega je nesrećni muškarac prevezen u dobojsku bolnicu.

"U dobojskoj bolnici preminuo je u 10.20", ističe sagovornik "Nezavisnih" blizak policiji.

Dan ranije, u Crnoj Gori, na putu Podgorica - Bar, kod tunela, takođe je poginuo Dobojlija, četrdesetogodišnji N.S., ali i njegova šesnaestogodišnja saputnica T.J., koja je isto iz BiH.

Ta nesreća se dogodila oko 11 časova kada je došlo do čeonog sudara dva automobila. Sudarili su se pežo bh. registarskih oznaka u kojem je bilo pet lica, te nisan italijanskih tablica u kojem su se nalazili muškarac i žena.

"Oboje stradalih su se nalazili u pežou kojim je upravljao N.S., a pored njih, u vozilu su bile još dvije maloljetne i jedna ženska osoba", rekli su izvori iz crnogorske policije. Zbog uviđaja koji je obavljan nakon te tragedije saobraćaj na ovoj dionici je bio u prekidu. 

Uviđaj je izvršen i u subotu ujutru, oko 2.50, kod Kupresa, gdje je poginuo dvadesetčetvorogodišnji vozač BMW-a M.M. 

Ta tragedija se dogodila u mjestu Viline Kuće kada je vozač izgubio kontrolu nad automobilom i udario u stub ulične rasvjete i betonsku ogradu.

"Suvozač A.M. (23) teško je povrijeđen i prevezen je u Kantonalnu bolnicu u Livnu, gdje je zadržan na daljem liječenju", saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona. 

Pripadnici Policijske stanice Kupres obavili su uviđaj, nakon što su u 2.50 zaprimili dojavu da se dogodila ova saobraćajna nesreća.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije