Hronika

Čim je izašao iz zatvora, opet napao policajca

Čim je izašao iz zatvora, opet napao policajca
Foto: N.N. | Čim je izašao iz zatvora, opet napao policajca

BROD - Robija koju je zbog napada na policajca služio u KPZ Tunjice nije spriječila Miru Dugalića (26) iz Broda da dan nakon izlaska iz zatvora, u kojem je proveo 32 mjeseca, ponovo nasrne na uniformisano lice tokom izvršavanja službene dužnosti, i to nakon tuče s bratom u ugostiteljskom objektu.

Naime, službenici Policijske stanice Brod su u petak oko tri sata iza ponoći po prijavi došli u ugostiteljski objekat "Duga", koji se nalazi u sklopu benzinske pumpe, i tamo zatekli Dugalića i njegovog brata Neđu (28).

"Prije dolaska policije oni su se najprije posvađali, zatim potukli, a u žaru borbe su polupali vrata na kafiću, oštetili rashladnu vitrinu u kojoj se nalazi piće, potom razbacali stolove i stolice, pa radnik nije imao kud nego je morao da nazove policiju da ih obuzda", ispričao je naš izvor.

Po dolasku policije na lice mjesta Dugalići se nisu smirili, nego je, prema priči našeg izvora, mlađi od njih dvojice Miro, koji je, što je najinteresantnije dan ranije izašao iz zatvora zbog napada na službeno lice, ponovo nasrnuo na policajca.

Policajcu je nanio povredu ruke, koja je sanirana u brodskom Domu zdravlja, a nakon svojevrsnog "performansa" ratoborna braća su uhapšena i sprovedena u Policijsku stanicu Brod.

Dugalići su prije svađe i tuče sjedili za stolom i pili, ali nakon hapšenja su odbili da se podvrgnu alko-testiranju, tako da nije utvrđeno da li su i koliko bili "pod gasom".

"Nad navedenim licima je u toku kriminalistička obrada i protiv njih će biti preduzete zakonom predviđene mjere i radnje", saopšteno je u petak u Policijskoj upravi Doboj.

Miro Dugalić je brodskoj policiji odranije poznat po narušavanju javnog reda i mira pa je svojevremeno u tom gradu hodao sredinom ulice, zaustavljao vozila i skinuo se go do pojasa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije