Hronika

Članovi PDP-a organizovali korona žurku, bivši poslanik pijan ometao policiju

Članovi PDP-a organizovali korona žurku, bivši poslanik pijan ometao policiju
Foto: Arhiva | Članovi PDP-a organizovali korona žurku, bivši poslanik pijan ometao policiju

BIJELJINA - Korona žurku u Bijeljini, a na kojoj je nađena i droga, organizovali su visokorangirani članovi PDP Bijeljina i njihovi simpatizeri, javljaju mediji.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Bijeljina, u vikendici su zatečene 22 osobe i četiri ispred. Zbog ometanja policijskih službenika u vršenju dužnosti uhapšena su lica čiji su inicijali C.V. iz Bijeljine i T.P, državljanka Srbije.

Izvor "Srpskainfo" otkriva da je na žurci zatečen visokorangirani član PDP-a Radosav Đokić, koji je sada odbornik u Skupštini Bijeljine, a ranije je bio dirketor gradske Turističke organizacije.

"Osim njega, tu je zatečen i Cvijetin Vilotić, bivši poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, koji je bio veoma pijan. Vilotić je ometao policajce u obavljanju svojih poslova, a prilikom alkotestiranja utvrđeno je da je imao skoro dva promila alkohola u krvi", rekao je isti izvor.

Od visokorangiranih političara zatečen je i Petar Vidaković, takođe član PDP, a koji je ranije bio direktor Banje Dvorovi.

"Ostali gosti u vili su simpatizeri PDP, a bilo je i dosta žena, kao i dvije djevojke iz Srbije. Kod jedne od njih je nađena droga, a druga je pijana ometala policiju", dodao je isti izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije