Hronika

Ćulum: Predojevićeva ubijena na svirep način

Ćulum: Predojevićeva ubijena na svirep način
Foto: Arhiva | Ćulum: Predojevićeva ubijena na svirep način

BANJALUKA - Direktor Policije Republike Srpske Darko Ćulum izjavio je danas u Banjaluci da su policajci uhapsili lice za koje postoji sumnja da je počinilo teško ubistvo Irene Predojević na području Kozarske Dubice.

On je novinarima u Zalužanima kod Banjaluke, rekao da je lice uhapšeno juče oko 14.00 časova.

"Predojevićeva je ubijena 7. avgusta 2005. godine na svirep način, jer je zadavljena i nakon toga zapaljena", rekao je Ćulum.

Na pitanje da li Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske osjeća odgovornosti u vezi sa stradanjem mladića Davida Dragičevića, Ćulum je rekao da se za sve informacije novinari mogu obratiti nadležnom tužilaštvu, te da istražni tim MUP-a preduzima sve neophodne mjere i aktivnosti.

"MUP je preduzeo sve što je neophodno da slučaj bude riješen. Istraga je u toku i nadam se da će sve biti rasvjetljeno. Konferencija za novinare, koja je održana u martu, bila je organizovana s ciljem informisanja javnosti o onome što je do tada policija uradila i da budu smireni oni koji su na društvenim mrežama pozivali na linč lica koja su učestvovala u tuči sa pokojnim Dragičevićem", rekao je Ćulum.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije