Hronika

Ćuluma pokosio infarkt

Ćuluma pokosio infarkt
Ćuluma pokosio infarkt

Banjaluka - Osuđivani razbojnik Goran Ćulum (43) iz Banjaluke umro je usljed srčanog udara, utvrđeno je obdukcijom.

Njegovo tijelo u poodmakloj fazi raspadanja pronađeno je u nedjelju uveče u toaletu stana u kojem je živio u ulici Skendera Kulenovića. On je, navodno, više od 15 dana bio mrtav, piše Glas Srpske.

Po riječima mještana, ali i po pisanju pojedinih portala, Ćulum je bio sklon konzumiranju droge, s tim što mu je i sud izricao liječenje zavisnosti od narkotika.

Tijelo su, u nedjelju oko 21.20, pronašli policajci nakon što su im komšije prijavile da se iz stana širi neprijatan miris, te da Ćuluma danima nisu vidjeli.

Kako se saznaje, policajci su, nakon prijave, ušli u otključan stan, te su u toaletu, u sjedećem položaju, pronašli tijelo u fazi raspadanja.

Komšije kažu da im Ćulum nije pravio veće probleme, ali i dodaju da malo toga o njemu znaju.

 "Da, čula sam da je riječ o narkomanu, ali nikog od nas nije maltretirao. Ne mogu reći ništa loše o njemu, stvarno. U posljednje vrijeme viđala ga nisam i evo čujem da su ga našli mrtvog", rekla je jedna mještanka, ne želeći da se predstavi.

Ćulum je, kako tvrde pojedini mediji, policiji poznat kao višestruki prestupnik, a 2004. godine je bio osuđen na 22 mjeseca zatvora zbog razbojništva, nasilničkog ponašanja i drugih krivičnih djela. I 2008. godine policija ga je privodila zbog sumnje da je opljačkao dragstor u Banjaluci.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije