Hronika

Dadilja ukrala zlato od trebinjske porodice, dio prodala

Dadilja ukrala zlato od trebinjske porodice, dio prodala
Foto: N.N. | Dadilja ukrala zlato od porodice u Trebinju

TREBINJE - Dadilja S.V. iz Trebinja, koja je čuvala djecu kod jedne trebinjske porodice, pokrala je zlato iz njihove kuće, a porodica je sve prijavila policiji u petak ujutro, izjavivši da je vrijednost ukradenog zlatnog nakita oko 5.000 maraka.

Policija je prijavu zaprimila oko 8,30 časova i odmah izvršili uviđaj u kome su stekli  osnov sumnje da je izvršilac krivičnog djela S.V.

U toku kriminalističke obrade dadilja je priznala krađu i izjavila da je dio zlata prodala u dvije zlatare, dok je dio koji je ostao kod nje odmah vratila. 

U Policijskoj upravi Trebinje, čiji su službenici za svega nekolika sata riješili slučaj, samo su potvrdili krađu i inicijale počinioca, navodeći da su o događaju obavijestili  Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo da se izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica inicijala S.B. zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo krađa dostavi u redovnoj proceduri. 

U Policijskoj upravi Trebinje su apelovali na sve građane da dobro paze kome otvaraju vrata svoga doma i koga angažuju po bilo kom osnovu za pomoć u kući…  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije