Hronika

Davor Dragičević sa skupa "Pravda za Davida": Imam fotografije sa prve obdukcije

Davor Dragičević sa skupa "Pravda za Davida": Imam fotografije sa prve obdukcije
Foto: Screenshot | Davor Dragičević sa skupa "Pravda za Davida": Imam fotografije sa prve obdukcije

BANJALUKA - Veliki broj građana okupio se na Trgu Krajine u Banjaluci kako bi pružili podršku Davoru Dragičeviću, čiji je sin David tragično nastradao.

Kao i svako veče, Davor se na početku obratio okupljenim građanima.

"Čitav MUP zna da je David Dragičević unakažen i ubijen. Za razliku od zločinaca tražimo samo dvije riječi - istinu i pravdu", rekao je Davor Dragičević na početku svog obraćanja okupljenim građanima.

"Ona slika je nastala u mojoj kući prije dvije godine. Tad sam bio najponosniji otac na svijetu. I sad sam, nakon dvije godine. Baš na ovom mjestu je naš David bio veseo, odavdje je otišao da proslavi svoj jedan od najvažnijih dana u životu", dodao je Dragičević pokazujući na jednu od fotografija njegovog sina Davida koja je postavljena na Trgu Krajine.

On je potom rekao da je došao do fotografija prve obdukcije.

"Već imate na (Facebook stranici) 'Pravdi za davida' jednu fotografiju, a sljedećih dana će biti još fotografija, pa svako nek sam zaključuje, ja sam davno zaključio", rekao je Davor Dragičević i zahvalio svima na ukazanoj podršci.

Dragičević je poručio da neće odustati, te da će nastaviti "da traži istinu i pravdu".

"Zločinci, ubice i ostali, i svi koji obavljate funkcije od važnosti, nemate još puno vremena!. Ja Davor Dragičević vam nikad neću oprostiti Đakca i ostalu djecu. Ljudi oko mene vam nikad neće oprostiti Davida Dragičevića i ostalu djecu. Držali ste ga šest dana, silovali, maltretirali, masakrirali i ubili. David Dragičević je zadnji put bio izložen torturi 23.03. u periodu od 20:00 do 21:30. Kad vi saopštite imena i činjenice, ja ću vam reći gdje, gospodo. Od mene nećete dobiti ime. David Dragičević je izdahnuo 23.03. u periodu od 22:00 do 23:00 sata. David Dragičević je položen u kanalizaciju sa 23. na 24.03.", rekao je Davor na Trgu Krajine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije