Hronika

Detalji ubistva u Cazinu: Pretukao sina šipkom, pa ispalio pet metaka

Detalji ubistva u Cazinu: Pretukao sina šipkom, pa ispalio pet metaka
Foto: N.N. | Mjesto ubistva

​CAZIN - Sulejman Burzić (75) ubio je svog sina Vernesa (53) u dvorištu porodične kuće u naselju Šepići, koje je udaljeno nekoliko kilometara od Cazina.

Kako se nezvanično saznaje, otac je nakon svađe ubio sina ispalivši u njega pet hitaca iz pištolja. Navodno ga je prije toga tukao šipkom.

U Policijskoj stanici u Cazinu rekli su da ih je na telefon nazvao jedan građanin koji je prijavio pucnjavu u dvorištu kuće u naselju Šepići.

"Na lice mjesta upućena je patrola koja je na imanju čiji je vlasnik S.B. zatekla  tijelo V.B.", kazali su u policiji. Dodali su da je S.B. otac ubijene osobe i da je uhapšen nakon što je priznao ubistvo.

Prema preliminarnim rezultatima istrage, Vernes je u grudni koš i glavu pogođen s više hitaca iz pištolja, te je tom prilikom zadobio smrtonosne povrede od kojih je preminuo na licu mjesta.

Dežurna ekipa Hitne pomoći Doma zdravlja Cazin, koja je došla na lice mjesta, mogla je samo konstatovati smrt muškarca.

Nezvanično se saznaje da je ubistvu prethodila svađa oca i sina, te da je na licu mjesta zatečen i E.B., drugi sin ubice, koji je uspio pobjeći s lica mjesta. Takođe, kako saznajemo, motiv svađe bili su neriješni imovinski odnosi između oca i sinova. Navodno je ubijeni sin bio konfliktan.

Navodno i Sulejman već 10 godina ne živi u kući u kojoj se dogodilo ubistvo jer živi s drugom ženom. Mještani kažu da je juče došao u kuću da uzme neke stvari, nakon čega je došlo je do svađe, da bi nakon toga iz pištolja  ispalio u sina pet metaka.

Uviđaj na licu mjesta obavili su pripadnici Krim-sektora MUP-a USK pod nadzorom dežurnog kantonalnog tužioca i nakon što bude obavljena istraga, biće poznato više detalja o ovom tragičnom događaju koji je duboko potresao Cazin i cijeli Unsko-sanski kanton.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije