Hronika

Dječak pao sa zgrade

Dječak pao sa zgrade
Foto: Arhiva | Dječak pao sa zgrade

TREBINJE, BANJALUKA - Maloljetni M.G. (16) iz Trebinja, koji je u ponedjeljak veče oko 23 časa pao sa stambene zgrade u trebinjskom naselju Bregovi, prebačen je u Univerzitetski klinički centar RS u Banjaluci, odakle je saopšteno da je operisan i da je stabilnog stanja.

U Policijskoj upravi Trebinje je juče potvrđeno samo to da su dobili prijavu od Službe hitne medicinske pomoći da je zaprimljeno lice s povredama zadobijenim padom sa zgrade, ali nakon izvršenog uviđaja i obavještavanja dežurnog tužioca nije ustanovljeno kako je dječak pao.

Nezvanično, ne postoje saznanja da je pad nastupio nasilno, da ga je neko gurnuo ili bacio sa zgrade, a video-nadzori ukazuju na to da je u zgradu ušao sam.

Prema riječima načelnika Klinike za ortopediju i traumatologiju dr Nikole Bojića i glavnog dežurnog ljekara na Hirurgiji dr Zorana Aničića, pacijent M.G. primljen je u politraumatizovanom stanju sa dominantnim povredama kičmenog stuba i neurološkim deficitom.

"Pacijent je hirurški zbrinut i stabilan, a njegovo zdravstveno stanje je u poboljšanju. Radi daljeg liječenja i praćenja  pacijent ostaje hospitalizovan u Klinici za ortopediju i traumatologiju", naveli su iz UKC RS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije