Hronika

Djevojka pijana automobilom uletjela u izlog

Djevojka pijana automobilom uletjela u izlog
Foto: Facebook | Djevojka pijana automobilom uletjela u izlog

TESLIĆ - Nesvakidašnju saobraćajnu nezgodu u centru Tesliću izazvala je u četvrtak djevojka Sandra J., koja se bez vozačke dozvole džipom zakucala u izlog prodavnice "Bonel", u kojoj je nastala materijalna šteta.

Na sreću, djevojka nije povrijeđena, već je odvedena u Policijsku stanicu na otrežnjenje jer je, navodno, bila u alkoholisanom stanju. Navodno je imala više od dva promila alkohola u krvi, ali ovu informaciju nisu nam mogli potvrditi u policiji, već su nam kratko rekli da je u pitanju saobraćajna nezgoda s materijalnom štetom.

O ovoj nezgodi u petak je, ipak, brujao cijeli Teslić, jer je, kako nezvanično saznajemo, djevojci već bila oduzeta vozačka dozvola.

"Ujutro je prizor bio užasan. Jedan dio izloga je izlupan, a veći dio je skroz razbijen, staklo na sve strane, iščupani stubići i drveće. Sve se to može riješiti, neka je živa glava i neka nam i ovo bude lekcija", kaže jedna Teslićanka.

Kako saznajemo, izgubivši kod kružnog toka kontrolu nad džipom, koji navodno nije njen, prvo je porušila čunjeve, zatim je udarila u stablo, koje je oborila, pa autom uletjela u izlog pomenute prodavnice obuće.

"Ovako je nečije dijete mogla pokupiti. Samo se nadam da ona vozačku nikad neće ni dobiti ukoliko je zaista ostala bez nje, pa bi se i drugi zapitali u kakvom stanju voze. Nije ni čudo onda šta se sve dešava i koliko narod gine, ako se ovako neoprezno vozi", kaže jedan Teslićanin.

Ističe da se takve situacije ne mogu svakome desiti jer niko ne bi smio da bez vozačke pijan doda gas, te da bi takvim osobama trebalo zabraniti vozačku najmanje 10 godina.

Navodno je djevojka zaposlena u butiku, a ranije je radila kao konobarica u lokalu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije