Hronika

Djevojka u donjem rublju u centru Banjaluke

Djevojka u donjem rublju u centru Banjaluke
Foto: Ilustracija | Djevojka u donjem rublju u centru Banjaluke

BANJALUKA - Nesvakidašnji događaj se desio u noći između utorka i srijede u Banjaluci, kada je djevojka od 24 godine samo u donjem rublju istrčala iz jednog hotela u centru grada na ulicu.

Šokirani prolaznici su odmah obavijestili policiju, koja je ubrzo došla. Kako "Nezavisne" nezvanično saznaju, djevojka je u hotelu bila sa starijim muškarcem, od kojeg je prethodno tražila da joj pomogne, a on joj opet navodno rekao da će joj platiti prenoćište, ali je izgleda očekivao "protivuslugu" za to.

Iz Policijske uprave Banjaluka su poručili da su upoznati sa navedenim događajem te da su policijski službenici utvrdili da u konkretnom slučaju nema elemenata krivičnog djela ni prekršaja.

"Po svoj prilici, radi se o duševno nestabilnoj osobi. Nakon što je došla policija ispitani su i ona i muškarac sa kojim je bila i utvrđeno je da nije bilo nikakve prisile sa njegove strane. Nakon toga je tražila da pozove majku, uzela svoju odjeću i otišla. O čitavom slučaju će biti obaviješten i banjalučki Centar za socijalni rad", kazao je izvor blizak istrazi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije