Hronika

Dobojliju ucjenjuje zbog obnaženih fotografija

Dobojliju ucjenjuje zbog obnaženih fotografija
Foto: N.N. | Doboliju ucjenjuje zbog obnaženih fotografija

DOBOJ - Dobojskoj policiji četrdesetdevetogodišnjak je prijavio da ga ucjenjuje nepoznato lice putem društvenih mreža i traži mu novac.

Kako saznajemo, Dobojlija se u ponedjeljak požalio policiji da mu nepoznata žena traži da joj na bankarski račun uplati određene novčane iznose kako ne bi objavila njegove kompromitujuće fotografije.

 On je, kako tvrdi naš izvor, putem ove društvene mrež stupio u kontakt s određenom ženskom osobom, čiji je profil vjerovatno lažan.

"Oni su se dopisivali i navodno dogovorili seksualne usluge, a nakon nekog vremena ta žena mu je tražila i video-poziv. Ona se prva skinula naga i pokazala mu tijelo, a nakon toga je isto zatražila i od njega", navodi naš izvor.

Prema njegovim riječima, kada je on to isto učinio, ta osoba mu se kasnije javila i zatražila od njega 700 evra kako ne bi javno objavila njegove kompromitujuće fotografije.

 Dobojlija je, uplašivši se da takav sadržaj ne ugleda svjetlost dana, uplatio 600 evra na račun ucjenjivača.

"Nakon te uplate javila mu se osoba s nekog drugog Facebooka profila i tražila da joj uplati 1.000 evra kako njegove sporne fotografije ne bi izašle u javnost", tvrdi naš izvor. Tada je odlučio da cijeli slučaj prijavi policiji.

Kako su juče kratko saopštili iz Policijske uprave Doboj, u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela ucjena, nakon prijave lica da mu nepoznata osoba putem društvenih mreža traži novac ucjenjujući ga kompromitujućim fotografijama.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije