Hronika

Dojava o bombi prekinula koncert Ace Lukasa u "Džungli"

Dojava o bombi prekinula koncert Ace Lukasa u "Džungli"
Foto: Ilustracija | Lažna dojava o bombi u "Džungli"
Agencije

DOBOJ - Dobojskoj policiji sinoć je prijavljeno da je u prostorijama ugostiteljskog objekta "Džungla" u Doboju postavljena bomba, zbog čega je prekinut koncert pjevača Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Aca Lukas.

Pripadnici policije iz objekta su evakuisali sva lica i izvršen je protivdiverzioni pregled, te je utvrđeno da je riječ o lažnoj prijavi. 

Na mjesto događaja upućeni su pripadnici Teritorijalne vatrogasne jednice Doboj i radnici Službe hitne pomoći Doma zdravlja Doboj, kao i "Elektro Doboja". 

Pripadnici Policijske uprave Doboj preduzimaju sve potrebne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti prijave i identifikovanja izvršioca, ili izvršilaca izvršenog krivičnog djela lažno prijavljivanje krivičnog djela, ističe se u saopštenju. 

Policijska uprava Doboj apeluje da građani na ovaj način ne zloupotrebljavaju policiju i druge uključene subjekte, te napominjemu da svako lažno prijavljivanje krivičnog djela predstavlja krivično djelo za koje je predviđena novčana kazna ili kazna zatvora.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Komentari: 1

Bajga_mostar

Avo pedercino narkomanska zaboravio si klosaru kad smo ti davali kintu i kad si klosario po NBG nadamo se da ces se jednom zajebati i pobeleti klosaru i kockaru DNO DNA

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije