Hronika

Drama u Šamcu: Bacio tri bombe na kafić i uperio zolju

Drama u Šamcu: Bacio tri bombe na kafić i uperio zolju
Foto: Ilustracija/Arhiva | Drama u Šamcu: Bacio tri bombe na kafić i uperio zolju

ŠAMAC – Branko S. (49) iz Šamca uhapšen je jer je u pravcu jednog kafića u ovom mjestu bacio tri ručne bombe i rasklopio ručni bacač zolju.

Iz Policijske uprave Bijeljine saopštili su da je policija u Šamcu juče postupala po prijavi, da se ispred ugostiteljskog objekta u Pisarima kod Šamca, nalazi nepoznati muškarac koji je u pravcu navedenog objekta bacio tri ručne bombe i da isti rasklapa ručni bacač zolju.

"Policijski službenici su po zaprimljenoj prijavi odmah izašli na lice mjesta gdje su zatekla lice koje su identifikovali i utvrdili da se radi o B.S. iz Pisara. Od strane policije je uhapšen", navode iz policije i dodaju da je u ovom inicidentu nastupila materijalna šteta, dok povrijeđenih lica nije bilo.

Navode da su na tri lokacije u Pisarima i Šamcu pretresene prostorije koje koristi B.S.

"Tom prilikom pronađena je i oduzeta određena količina municije. O svemu je obavješten postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Doboju. B.S. će danas uz Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima izazivanje opšte opasnosti, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari od strane policijskih službenika Policijske stanice Šamac biti predat u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju", dodaju iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije