Hronika

Banjalučanin iz auta ukrao vojničku košulju i novčanik

Banjalučanin iz auta ukrao vojničku košulju i novčanik
Foto: Dražan Oskar Pozderović | Banjalučanin iz auta ukrao vojničku košulju i novčanik

BANJALUKA - Igor I. iz Banjaluke osumnjičen je da je otključanog automobila ukrao službenu košulju i jaknu Oružanih snaga BiH u kojoj se nalazio novčanik sa novcem i dokumentima a kod njega je pronađena marihuana i bensedin bez medicinske dokumentacije.

Naime, službenici Policijske uprave Banjaluka juče u 18.20 časova, neposredno nakon zaprimljene prijave, identifikovali su i uhapšili I.I. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo krađa i prekršaj iz zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga.

Radi se o osobi koja je od ranije poznata policiji zbog droge, ali i krađa i provala. Kako smo ranije pisali on je sumnjičen da je opljačkao udruženje "Mozaik prijateljstva", ali i da je od djeteta ukrao mobilni telefon.

"Nadležnoj policijskoj stanici, istog dana u 17.25 časova, od strane oštećenog lica, prijavljeno je, da je nepoznato lice iz otključanog vozila otuđilo službenu košulju i jaknu Oružanih snaga BiH u kojoj se nalazio novčanik sa novcem i ličnim dokumentima. Kod lica I.I. pronađeni su i oduzeti predmeti, za koje postoji osnov sumnje da potiču iz ovog krivičnog djela", navodi se u saopštenju.

Kod njega je kako navode pronađena i oduzeta određena količina zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu i šest tableta "Bensedin" bez medicinske dokumentacije.

On je podvrgnut ispitivanju na prisustvo opojnih droga, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opojne droge "THC".

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije