Hronika

Drogu pronašli u banjalučkim lokalima "Fabrika" i "Fly"

Drogu pronašli u banjalučkim lokalima "Fabrika" i "Fly"
Foto: Ilustracija | Drogu pronašli u banjalučkim lokalima "Fabrika" i "Fly"

BANJALUKA, ISTOČNO SARAJEVO - Banjalučka policija tokom racija u banjalučkim lokalima "Fabrika" i "Fly" pronašla je više pakovanja PVC vrećica sa kokainom, spidom i marihuanom.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, pet osoba, od kojih su dvije maloljetne, ispitano je na okolnosti posjedovanja opojne droge.

"Njihova prekršajna ili krivična odgovornost će biti utvrđena nakon završenih svih potrebnih mjera i radnji, o čemu će biti obaviješteni i nadležni ograni", saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Iz ove uprave navode da su policijski službenici preduzeli i niz drugih mjera i radnji u kojima su sankcionisana lica zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru RS i Zakonu o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH i u narednom periodu nastaviće se sa sličnim aktivnostima u cilju zaštite građana i njihove imovine i prevencije inkriminisanih radnji.

I pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo u Ulici Stefana Nemanje u Istočnom Novom Sarajevu kontrolisali su D.Š. (21) iz Istočne Ilidže, kod kojeg su pronašli PVC paketić spida, ukupne mase oko sedam grama.

"O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i nakon dokumentovanja predmeta protiv D.Š. biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga", saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.

Vezana vijest: Racija u dva banjalučka lokala, pronađena droga

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije