Hronika

Državljanin BiH priznao da je čekićem ubio bivšu partnerku

Državljanin BiH priznao da je čekićem ubio bivšu partnerku
Foto: Pixabay | Državljanin BiH priznao da je čekićem ubio bivšu partnerku

MINHEN - Suđenje državljaninu BiH (50), koji se teretI za ubistvo bivše partnerke, počelo je njegovim priznanjem za djelo koje mu se stavlja na teret.

Naime, u okružnom sudu Landshut tužilac je pročitao optužnicu, nakon čega je advokat optuženog izjavio da je njegov klijent priznao krivično djelo koje mu se stavlja na teret, te da preuzima svu odgovornost i želi da se suoči sa krivicom. On je još izjavio da je, koliko se sjeća, partnerku napao čekićem, zadavši joj tri udarca.

Kako stoji u optužnici, 50-godišnji državljanin BiH je ubio svoju partnerku na spavanju, u njenoj kući u Gangkofenu, 9.jula, ove godine. Kako se dalje navodi, 46-godišnja žrtva je već bila raskinula vezu sredinom juna, ali on je i dalje živio kod nje. Navodno, prije napada su se posvađali.

“Tek kada sam je udario, shvatio sam šta sam uradio”, rekao je optuženi.

Optuženi je dodao da je ona insistirala da se on iseli iz kuće, te da mu je tada “pukao film”. Nije se mogao tačno sjetiti svih pojedinosti te večeri, ali zna da je uzeo čekić iz garaže i udario je tri puta. Kada je shvatio šta je uradio, kaže da je počeo da se trese te da mu je čekić sam ispao iz ruku.

Nakon toga, prema sopstvenom priznanju, popio je čaj, istuširao se, nahranio mačku i ponovo otišao do sobe da se uvjeri da je zaista mrtva. Priznao je, takođe, da je te večeri bio pod dejstvom alkohola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije