Hronika

Dvije osobe uhapšene zbog nasilja, jedna zbog oštećenja auta

Dvije osobe uhapšene zbog nasilja, jedna zbog oštećenja auta
Foto: Ilustracija | Dvije osobe uhapšene zbog nasilja, jedna zbog oštećenja auta

GRADIŠKA - Pripadnici Policijske uprave Gradiška uhapsili su osobe čiji su inicijali V.R. i D.M. iz ovog grada zbog nasilničkog ponašanja i S.G. koji je oštetio dva automobila.

Policijskoj stanici Gradiška je 9. jula oko tri časa oštećeni prijavio da ga je na benzinskoj pumpi u Ulici Prvog krajiškog korpusa u Gradišci fizički napalo više lica, nakon čega se napad nastavio i u Lijevčanskoj ulici, saopšteno je iz ove uprave.

Postupajući po ovoj prijavi, policijski službenici su utvrdili da postoji osnovana sumnja da su V.R. i D.M. 9. jula u noćnim časovima na benzinskoj pumpi fizički napali S.G., nakon čega je ovo lice dobrovoljno sjelo u automobil u vlasništvu D.M. i otišlo do Lijevčanske ulice gdje su nastavili sa fizičkim obračunom, te licu S.G. nanijeli tjelesne povrede.

Nakon toga je S.G. razbio vjetrobranska stakla na automobilima ford i zastava u Lijevčanskoj ulici.

O svim okolnostima događaja obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da ova lica budu ispitana, te da protiv V.R. i D.M. bude dostavljen izvještaj o krivičnom djelu nasilničko ponašanje, a protiv S.G. o krivičnom djelu oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije