Hronika

Dvojac prijavljen za razbojništvo: Opljačkanim parama vratili dug

Dvojac prijavljen za razbojništvo: Opljačkanim parama vratili dug
Foto: N.N. | Dvojac prijavljen za razbojništvo: Opljačkanim parama vratili dug

DOBOJ - Policija je Okružnom javnom tužilaštvu Doboj prijavila Gorana N. iz Vukosavlja i Jovu K. iz Modriče zbog sumnje da su opljačkali Modričanku P.F.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da joj je ukradeno oko 20.000 maraka, te da je dio svote pronađen, a da su drugim dijelom vratili dug koji su imali odranije. Oni su prijavljeni da su 23. oktobra, usred bijela dana, odnosno oko 10 časova, vozilom došli pred kuću žene koja je unutra bila sama s bebom. Nakon toga je, kako ih terete, Goran N. maskiran ušao u kuću, gdje je savladao P.F. i uz prijetnju da će nauditi njenom djetetu ukrao torbicu s novcem, a potom je zajedno s Jovom pobjegao vozilom.

Međutim, policajci su im, tokom istrage, ubrzo ušli u trag. Istog dana, dakle u ponedjeljak, Goran i Jovo su identifikovani, te oko 20.40 i uhapšeni.

"Tokom hapšenja je kod njih pronađen dio novca", rekli su iz dobojske policije.

Pretreseni su stambeni i pomoćni objekti, ali i vozila koja koristi spomenuti tandem, te su pronađeni i predmeti za koje se sumnja da potiču iz pljačke.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da je automobil kojim su išli u pohod koristio Jovo, te da oni poznaju ženu koju su opljačkali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije