Hronika

Dvojac uhapšen zbog razbojništva

Dvojac uhapšen zbog razbojništva
Foto: N.N. | Dvojac uhapšen zbog razbojništva
Srna

ZVORNIK - R.H. (33) iz Kalesije (Federacija BiH) i I.M. (27) iz Osmaka uhapšena su zbog sumnje da su od ženske osobe u Vlasenici otela mobilni telefon i novac.

Policijskoj stanici Vlasenica prijavljeno je sinoć oko 20.30 časova da su dva lica fizički napala žensku osobu, od koje su otuđili mobilni telefon i određenu količinu novca, nakon čega su se udaljili sa lica mjesta, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Po zaprimljenoj prijavi pripadnici Policijske stanice Vlasenica su, u saradnji sa drugim organizacionim jedinicima Policijske uprave Zvornik, za manje od dva časa identifikovali osumnjičena lica na području Šekovića, koje su uhapsili, ističe se u saopštenju.

O ovom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv nevedenih lica biće podnesen izvještaj zbog sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo, dodaje se u saopštenju.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Komentari: 1

R S

kaže R. H. da je zahvalan policiji Republike Srpske, - kamen u bubrezima ko rukom odnešen, ba, doduše I. M. je tretmanom dobio malo naglašenije ÔÔći a i analni otvor, haman je držalo od krampa radilo, ba

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije