Hronika

Dvojac iz Laktaša uhapšen zbog ucjena bivših djevojaka

Dvojac iz Laktaša uhapšen zbog ucjena bivših djevojaka
Foto: Pixabay/Ilustracija | Dvojac uhapšen zbog ucjena bivših djevojaka

LAKTAŠI - D.R. (37) i R.Z. (34) iz Laktaša uhapšeni su jer su porukama ucjenjivali djevojke sa kojima su bili u emotivnim vezama da će objaviti njihove kompromitujuće sadržaje.

Službenici Policijske stanice Laktaši, izvršili su kriminalističku obradu nad njima zbog sumnje da su počinili krivično djelo ucjena.
 
"D.R. se sumnjiči da je krivično djelo počinilo u prethodnom vremenskom periodu na način da je u određenom vremenskom periodu do 23.11.2022. godine, putem poruka ucjenjivalo oštećeno lice sa kojom je bilo u emotivnoj vezi, da će javno objaviti njene kompromitujuće fotografije i video snimke, ako ne obnove emotivnu vezu", navode iz PU Banjaluka.
 
Takođe R.Z. se sumnjiči da je krivično djelo počinilo u prethodnom vremenskom periodu na način da je do 29.11.2022. godine, takođe putem poruka ucjenjivalo djevojku  sa kojom je bilo u emotivnoj vezi, da će javno objaviti njene kompromitujuće fotografije i video snimke, ako ne obnove emotivnu vezu.
 
O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio policijskim službenicima da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka dostave izvještaji o počinjenim krivičnim djelima protiv navedenih lica.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije