Hronika

Dvojac ukrao naočare, cigarete i bicikl

Dvojac ukrao naočare, cigarete i bicikl
Foto: TheDigitalWay/Pixabay | Dvojac ukrao naočare, cigarete i bicikl

DOBOJ - Policija u Doboju za jedan dan rasvijetlila je tri krađe, za koje sumnjiči dvojac odranije poznat policiji, i to Miloša M. (29) i Borisa F. (23) iz toga grada.

Naime, po prijavi krađe u ponedjeljak oko 4.30, policiji je prijavljeno da je iz automobila BMW, koji je bilo parkiran u Ćuprijskoj ulici u Doboju, ukradeno više sunčanih naočara vrijednosti veće od 1.000 KM i manja količina metalnog kovanog novca.

Prijavitelj je vidio muškarca koji je bio pored automobila i pobjegao.

Istog dana Policijskoj stanici Doboj 1 prijavljeno je da je nepoznata osoba iz objekta jedne benzinske pumpe ukrala šteku cigareta marke davidof, a za obje ove krađe policija sumnjiči Miloša M.

"Postupajući po ovim prijavama, policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do saznanja da je oba krivična djela izvršio M.M. iz Doboja. Ukradene sunčane naočare su pronađene i vraćene vlasniku", navode iz policije.

Kada je u pitanju treća krađa, prijavljeno im je da je iz  dvorišne zgrade u Ulici dobojskih brigada u Doboju ukraden bicikl marke stoke, čija je vrijednost oko 1.200 KM.

"Postupajući po prijavi, policijski službenici su utvrdili da je krađu izvršio B.F. iz Doboja te je uhapšen", naveli su iz policije.

Ukradeni bicikl je pronađen i vraćen vlasniku, a osumnjičeni je odranije poznat policiji po vršenju krivičnih djela.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije