Hronika

Pratite nas na Google news

Ećimu pritvor zbog tuče u banjalučkom lokalu

Ećimu pritvor zbog tuče u banjalučkom lokalu
Foto: N.N. | Ećimu pritvor zbog tuče u banjalučkom lokalu
N.N.

BANjALUKA - Milošu Ećimu (23) iz Banjaluke određen je pritvor nakon saslušanja u Osnovnom sudu u Banjaluci zbog učešća u tuči u lokalu "Stara Ada" u ulici Ada u Banjaluci.

Pritvor mu je određen po prijedlogu Okružnog tužilaštva u Banjaluci koje ga tereti za krivična djela teška tjelesna povreda i tjelesna povreda.

"Osumnjičeno lice je u noći 15./16.11.12019. godine, oko 03,00 časova, u ulici Ada, Banja Luka, u ugostiteljskom objektu „Stara Ada”, nalazeći se u društvu B.L.,N.P.,N.Z.,B.B. i drugih nepoznatih lica, nakon verbalnog sukoba, nanio tešku tjelesnu povredu oštećenom licu I. Č., te tjelesnu povredu oštećenom D. B", saopštilo je banjalučko Tužilaštvo.

I. Č. je pružena ljekarska pomoć i on je smješten u Univerzitetski klinički centar RS.

Kako nezvanično saznajemo Miloš Ećim je sin Ljubana Ećima, bivšeg zamjenika načelnika Centra državne bezbjednosti RS Banjaluka, a odranije je poznat policiji i više puta je hapšen zbog istih ili sličnih krivičnih djela.

U decembru prošle godine, zajedno sa Veljkom Ražnatovićem i Nemanjom Đurićem, osuđen je na novčanu kaznu zbog nasilničkog ponašanja i tuče u kojoj je povrijeđen Petar Zolak u aprilu 2017. godine na parkingu hotela "San" u Laktašima.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije