Hronika

Epilog pucnjave u Banjaluci: U glavu ranjen Borislav Kovačević

Epilog pucnjave u Banjaluci: U glavu ranjen Borislav Kovačević
Epilog pucnjave u Banjaluci: U glavu ranjen Borislav Kovačević

BANJALUKA - Borislav Kovačević (28) iz Banjaluke ranjen je sinoć u pucnjavi na Zapadnom tranzitu u ovom gradu, potvrdio je "Nezavisnim" izvor blizak istrazi.

Pucnjava se dogodila u Ulici Krajiških Brigada, na zaustavnoj traci u vozilu citroen, a, kako je dodao naš izvor, iz pištolja je pucao Davor Račić (29) iz Banjaluke.

"Pored njih dvojice, u tom trenutku u vozilu je bio i Vidoja Tomašević (51) iz Kneževa/Skender Vakufa", ističe naš sagovornik.

Kovačević se trenutno nalazi u Univerzitetsko-kliničkom centru Banjaluka. "Policijski službenici su na licu mjesta priveli Račića i Tomaševića. Od Račića je oduzet pištolj kalibra 7,65 mm. Trenutna kvalifikacija ovog djela je Krivično djelo ubistvo u pokušaju", ističu naši izvori.

Igor Šukalo, portparol CJB Banjaluka, rekao je da je izvršen uviđaj.

"Radi se na prikupljanju svih okolnosti ovog događaja", naveo je Šukalo.

Ranjeni mladić u komi

Dvadesetosmogodišnji Borislav Kovačević, koji je sinoć teško ranjen u pucnjavi u Banjaluci, nalazi se u dubokoj komi u Univerzitetsko-kliničkom centru /UKC/ Banjaluka, a sve dalje prognoze su neizvjesne.

Kovačević je hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje, gdje je priključen na aparate za vještačko disanje, saopšteno je iz UKC Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije