Hronika

Epilog saobraćajne nezgode u Banjaluci: Djevojčica u komi, njena majka stabilno

Epilog saobraćajne nezgode u Banjaluci: Djevojčica u komi, njena majka stabilno
Foto: N.N. | Epilog saobraćajne nezgode u Banjaluci: Djevojčica u komi, njena majka stabilno

BANJALUKA - Sedmogodišnjakinja, koju je sinoć u Banjaluci udarilo vozilo, ima povredu glave i trenutno je u medikamentnoj komi, a sve dalje prognoze o njenom zdravstvenom stanju su neizvjesne i preuranjene.

Potvrđeno je to "Nezavisnim" iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) RS, gdje je ta djevojčica hospitalizovana u Klinici za dječiju hirurgiju.

Njena majka, Slobodanka Janković (31), koju je vozilo takođe udarilo, smještena je u Službi za neurohirurgiju, i za sada je stabilno.

"Pacijentkinja S.J. je zadobila prelom karlice i potres mozga. U toku je izvođenje dijagnostičkih i terapijskih procedura. Njeno zdravstveno stanje je za sada stabilno, te ostaje na daljem bolničkom praćenju i liječenju", rečeno je "Nezavisnim" iz UKC RS.

Majka i kćerkica su sinoć u 23.10 časova sanitetskim vozilom Doma zdravlja Banjaluka dovezene u UKC RS.

Njih je u Ulici knjaza Miloša u Banjaluci, oko 22.25 časova, udarila alfa romeo, a za čijim volanom je bio Banjalučanin Dejan Tatić (24).

Uviđaj je obavila policija i dežurni okružni javni tužilac Željka Fabić, a koja je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere, kao i vještačenja, radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nezgode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije