Hronika

Filipović: Napao me advokat Čizmović

Filipović: Napao me advokat Čizmović
Foto: N.N. | Filipović: Napao me advokat Čizmović

BANJALUKA - Meliha Filipović, advokatica iz Banjaluke, tvrdi da ju je u utorak tokom uviđaja napao Jovan S. Čizmović, banjalučki advokat i počasni predsjednik Advokatske komore Republike Srpske.

Filipović je ispričala da se sve dogodilo pred očima službenih lica Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove tokom uviđaja u banjalučkoj Ulici Nikole Tesle.

"Uviđaju u kojem se provodio postupak prestanka državne svojine na parceli prisustvovali su službenici RUGIP-a, Pravobranilaštva, te geometar. U jednom trenutku Čizmović je počeo razgovarati s geometrom, a ja sam mu rekla da to ne može raditi, jer je stranka u postupku. Tada me Čizmović ošamario tako jako da sam mislila da sam ostala bez pola lica", ispričala je Meliha Filipović.

Dodala je kako je tokom rasprave u prostorijama RUGIP-a bio prisutan i portir.

"Reakcija RUGIP-a bila je da tokom rasprave u službenim prostorijama bude prisutan portir, što je i učinjeno. Na kraju me isti portir i ispratio do auta", prisjetila se Filipović.

Potvrdila je da će protiv Čizmovića podnijeti krivičnu prijavu, ali i privatnu tužbu.

Banjalučki advokat Jovan S. Čizmović je novinarima naveo kako se nije radilo o šamaru.

"Kada bih rekao šta je ona meni sve govorila… To nije bio šamar, to je bio dodir po obrazu", izjavio je za “Blic” Čizmović.

(SrpskaInfo)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije