Hronika

Filmska potjera u Banjaluci: Napao dvije osobe u lokalu, jurile ga tri patrole, povrijeđen policajac

Filmska potjera u Banjaluci: Napao dvije osobe u lokalu, jurile ga tri patrole, povrijeđen policajac
Foto: Dražan Pozderović | Filmska potjera u Banjaluci: Napao dvije osobe u lokalu, jurile ga tri patrole, povrijeđen policajac

BANJALUKA - Prilikom hapšenja Banjalučanina G.R., osumnjičenog da je fizički napao tri osobe u dva lokala, osumnjičeni je pružao otpor i jedan policajac zadobio je tjelesne povrede.

Kako saznajemo u potjeri za ovim Banjalučaninom sinoć je učestvovalo više policijskih vozila  te je sustignut i uhapšen u blizini banjalučkog restorana "My way", a Banjalučani koji su se u tom momentu našli u ovom djelu grada opisali su situaciju kao "filmsku potjeru".

Policija G.R. terete za krivična djela tjelesna povreda i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

"Nadležnoj policijskoj stanici, juče oko 15 časova, dva oštećena lica, prijavila su da ih je neposredno prije prijave, nepoznato lice fizički napalo dok su se nalazili u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, a da se potom udaljilo u nepoznatom pravcu. Takođe, istog dana oko 16 časova, oštećeno lice prijavilo je da je neposredno prije prijave, fizički napadnuto od strane nepoznatog lica u ugostiteljskom objektu u Dragočaju kod Banjaluke, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu", navode iz PU Banjaluka.

Dodaju da su utvrdili da se radi o G.R. koji je pronađen i uhapšen i da je tokom hapšenja pružao aktivan otpor,  pa je jedan policijski službenik zadobio tjelesne povrede.

"Oštećena lica su upućena u Službu hitne medicinske pomoći Banjaluka radi ukazivanja ljekarske pomoći. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka", dodaje se u saopštenju.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije