Hronika

Finac poginuo u nesreći u Sarajevu

Finac poginuo u nesreći u Sarajevu
Foto: Nedžad Uglješa/Arhiva | Finac poginuo u nesreći u Sarajevu

SARAJEVO - Šezdesettrogodišnji državljanin Finske čiji su inicijali P.J.T. preminuo je u Kliničkom centru u Sarajevu od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći na Bulevaru Meše Selimovića u tom gradu, saopšteno je iz kantonalnog Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).

Automobil kija kojim je upravljao vozač iz Sarajeva čiji su inicijali M.M. (67) i "audi" za čijim je upravljačem bio vozač E.I. (29), takođe iz Sarajeva, sudarili su se u 23.35 časova.

Putnik iz vozila kija, državljanin Finske čiji su inicijali P.J.T. zadobio je povrede opasne po život i prevezen je u Klinički centar, gdje je i preminuo 50 minuta nakon ponoći, prenosi Srna.

Vozač kije M.M. i putnica iz istog vozila čiji su inicijali K.M. (67) zadobili su teške tjelesne povrede i oboje su zadržani na daljem liječenju na Klinici za anesteziju i reanimaciju Kliničkog centra.

Vozač audija E.I. teže je povrijeđen i zadržan je na Klinici za ortopediju i traumatologiju na daljem liječenju.

Obaviješten je dežurni tužilac, a uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, uz prisustvo sudskih vještaka saobraćajne i mašinske struke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije