Hronika

Fočak teško povrijeđen prilikom sječe drva

Fočak teško povrijeđen prilikom sječe drva
Foto: Ilustracija | Fočak teško povrijeđen prilikom sječe drva

FOČA - Šezdesetosmogodišnji Milorad Čančar iz Foče teško je povrijeđen u nezgodi koja se juče ujutro dogodila prilikom sječe i izvoza bukove šume u radnoj jedinici Vrbnica, Šumsko gazdinstvo "Maglić".

Kako piše portal "Faktor.ba", Čančar je zaposlen kao pomoćni radnik u jednoj privatnoj firmi, te je taj dan radio na nekim drugim poslovima. Čovjek koji je sjekao drvo, najvjerovatnije nije znao da se Čančar nalazi u blizini, te je radeći svoj posao oborio bukvu.

Tom prilikom je pri padu vjerovatno jedna veća grana udarila Čančara u glavu, koji je hitno prevezen u bolnicu u Foči. Zbog težine povreda, on je dalje transportovan na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

Povrijeđeni muškarac je, navodno, bio svjestan, ali budući da se radi o veoma teškim povredama, nezvanično se saznaje da je stavljen u indukovanu komu, kako se hematom na glavi ne bi dalje širio. 

"O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Trebinje, a uviđaj su obavili policajci Policijske uprave Foča. Nakon kompletiranja predmeta nadležnom tužilaštvu biće podnesen odgovarajući izvještaj", kazali su iz PU Foča.

(Faktor.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije