Hronika

Pratite nas na Google news

Funkcioner iz Gradiške prijavljen da je tokom blokade saobraćaja autom udario pješaka

Funkcioner iz Gradiške prijavljen da je tokom blokade saobraćaja autom udario pješaka
Foto: N.N. | Funkcioner iz Gradiške prijavljen da je tokom blokade saobraćaja autom udario pješaka
Dragan Sladojević

GRADIŠKA - Vladimir Janković, potpredsjednik Skupštine opštine Gradiška, prijavljen je policiji da je juče, tokom obustave saobraćaja zbog poskupljenja goriva, autom udario pješaka Stanislava Ponjevića iz Brestovčine.

To je potvrđeno za "Nezavisne", a kako nam je rečeno iz policije, u toku je utvrđivanje svih okolnosti u vezi sa ovom prijavom.

Janković i Ponjević, međutim, ističu da su komšije i tvrde da je u pitanju nesporazum. Janković navodi da je juče oko 17 časova krenuo kući, u momentima kada je saobraćaj bio blokiran, te da je, pošto je u autu imao dvogodišnje dijete, pokušao da prođe sa strane, u čemu je spriječen.

"Stao sam, izašao iz auta i dijete sam potom pješice odnio kući i vratio se na taj protest. U 18 časova, kada sam krenuo da auto odvezem kući, skrenuo sam u sporednu ulicu i komšija je izašao ispred mene i u tome me zaustavio rukama", priča Janković.

Kaže da komšiju nije prepoznao.

"Ja sam, onako, krenuo autom i rekao mu 'Ajde, bježi tamo', ali on nije odustajao i stao je ispred mene. Auto je bilo u leru, a ja sam dodavao gas. Dakle, auto je stajalo u mjestu. Tu je bio veći broj ljudi, i oni su pritrčali i počeli lupati po autu rukama. Policija je zatim odmakla te ljude i ja sam otišao", rekao je Janković.

Ponjević takođe navodi da je u pitanju nesporazum.

"Komšije smo. Čovjek me je zamijenio sa nekim tipom, s kojim nije u dobrim odnosima. Izvinio mi se. Nije me udario autom, malo se naslonio na mene", kazao je Ponjević.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije