Hronika

Funkcioner iz Gradiške prijavljen da je tokom blokade saobraćaja autom udario pješaka

Funkcioner iz Gradiške prijavljen da je tokom blokade saobraćaja autom udario pješaka
Foto: N.N. | Funkcioner iz Gradiške prijavljen da je tokom blokade saobraćaja autom udario pješaka

GRADIŠKA - Vladimir Janković, potpredsjednik Skupštine opštine Gradiška, prijavljen je policiji da je juče, tokom obustave saobraćaja zbog poskupljenja goriva, autom udario pješaka Stanislava Ponjevića iz Brestovčine.

To je potvrđeno za "Nezavisne", a kako nam je rečeno iz policije, u toku je utvrđivanje svih okolnosti u vezi sa ovom prijavom.

Janković i Ponjević, međutim, ističu da su komšije i tvrde da je u pitanju nesporazum. Janković navodi da je juče oko 17 časova krenuo kući, u momentima kada je saobraćaj bio blokiran, te da je, pošto je u autu imao dvogodišnje dijete, pokušao da prođe sa strane, u čemu je spriječen.

"Stao sam, izašao iz auta i dijete sam potom pješice odnio kući i vratio se na taj protest. U 18 časova, kada sam krenuo da auto odvezem kući, skrenuo sam u sporednu ulicu i komšija je izašao ispred mene i u tome me zaustavio rukama", priča Janković.

Kaže da komšiju nije prepoznao.

"Ja sam, onako, krenuo autom i rekao mu 'Ajde, bježi tamo', ali on nije odustajao i stao je ispred mene. Auto je bilo u leru, a ja sam dodavao gas. Dakle, auto je stajalo u mjestu. Tu je bio veći broj ljudi, i oni su pritrčali i počeli lupati po autu rukama. Policija je zatim odmakla te ljude i ja sam otišao", rekao je Janković.

Ponjević takođe navodi da je u pitanju nesporazum.

"Komšije smo. Čovjek me je zamijenio sa nekim tipom, s kojim nije u dobrim odnosima. Izvinio mi se. Nije me udario autom, malo se naslonio na mene", kazao je Ponjević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije