Hronika

Godina i po zatvora za pokušaj iznude novca od bivšeg

Godina i po zatvora za pokušaj iznude novca od bivšeg
Foto: NN / Ilustracija | Godina i po zatvora za pokušaj iznude novca od bivšeg

BIJELJINA - Osnovni sud u Bijeljini osudio je mještanku Mariju Marjanović (29) na godinu i po zatvora zbog pokušaja iznude novca od bivšeg momka Miloša N. (23), koji se ubio.

Njen branilac Petko Budiša rekao je da je tokom postupka odbrana uspjela dokazati da optužena nema veze sa smrću mladića.

Prema nepravosnažnoj presudi koju je, uz navođenje inicijala, objavio Osnovni sud u Bijeljini, ona je od Miloša tokom dužeg perioda veze tražila i dobijala novac.

Ona se, kako su je teretili, potom svom dečku lažno predstavljala kao opasni kriminalac B.K. iz Tuzle i prijeteći bacanjem bombe tražila novac.

"Kada je jedne prilike u septembru 2020. godine zatražila 1.300 KM, on joj nije mogao udovoljiti. Ona se predstavila kao B.K. te mu je uputila poruku da je dug koji ima prema B.B. sada njegov jer je ljubomoran na njihovu vezu", ističe se u presudi.

Miloš joj je tada, dodaje se, rekao da će sve prijaviti policiji, a ona mu je odgovorila da B.B. više ne potražuje pare od njega jer mu se u međuvremenu rodilo dijete, pa časti. Miloš N. je pronađen obješen u oktobru 2020. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije