Hronika

Gost povrijeđen nožem, uhapšeni vlasnik kafane, njegov sin i jedan gost

Gost povrijeđen nožem, uhapšeni vlasnik kafane, njegov sin i jedan gost
Foto: Dražan Pozderović | Gost povrijeđen nožem, uhapšeni vlasnik kafane, njegov sin i jedan gost

MILIĆI - Vlasnik ugostiteljskog objekta i njegov sin D.J. i M.J. iz Milića uhapšeni su zbog sumnje da su prilikom proslave 8. marta u svom lokalu došli u fizički sukob sa dvojicom gostiju od kojih je jedan povrijeđen nožem.

Osim njih uhapšen je i jedan gost D.V. iz Milića zbog oštećenja i oduzimanja tuđe stvari.

Kako nam je potvrđeno, jedan gost M.V. zadobio je ubodne rane te  mu  je u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Dom zdravlja "Sveti Nikola" u Milićima konstatovana laka tjelesna povreda.

"Policijski službenici Policijske stanice Milići su dana 09.03.2022. godine oko 02,30 časova lišili slobode lica D.J. i M.J. iz Milića zbog krivičnog djela tjelesna povreda i lice D.V. iz Milića zbog krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari", navodi se u saopštenju PU Zvornik.

Dodaju da je policijskoj stanici Milići prijavljeno da je došlo do problema u ugostiteljskom objektu u Milićima koji je organizovao proslavu 8. marta.

"Policijski službenici su izašli na lice mjesta i utvrdili da je bilo fizičkog obračunavanja između lica D.J., M.J., D.V. i M.V, svi iz Milića. Licu M.V. je u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Dom zdravlja „Sveti Nikola“ u Milićima konstatovana laka tjelesna povreda. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, koji je naložio da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti", navodi se u saopštenju.

Nadležnom tužilaštvu protiv osumnjičenih biće dostavljen Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije