Hronika

Granična policija uhapsila tri osobe u Bijeljini, Orašju i Šamcu

Granična policija uhapsila tri osobe u Bijeljini, Orašju i Šamcu
Foto: N.N. | Granična policija uhapsila tri osobe u Bijeljini, Orašju i Šamcu

SARAJEVO - Službenici Granične policije su na graničnim prelazima Bijeljina, Orašje i Šamac uhapsili tri osobe za kojima su raspisane potrage, saopšteno je danas iz ove policije.

 

Službenici Jedinice granične policije Bijeljina juče su uhapsili državljanina BiH N.F. (30) za kojeg je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim MUP Kantona Sarajevo raspisao potragu zbog razbojništva.

N.F. je kontrolisan na izlasku iz BiH na Međunarodnom graničnom prelazu Rača i predat je službenicima MUP-a Kantona Sarajevo.

Dan ranije, 15. juna, službenici Jedinice granične policije Orašje, pri prelasku granice uhapsili su dvojicu državljana BiH.

Na izlasku iz zemlje, na prelazu Šamac, uhapšen je N.Š. (32) jer ga potražuje Sud BiH zbog krivičnog djela poreska utaja ili prevara, dok je na ulasku u BiH, na prelazu Orašje, uhapšen M.S. (25) jer ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku zbog teške krađe.

Iz Granične policije BiH su naveli da je N.Š. predat službenicima Sudske policije Suda BiH, a M.S. službenicima Sudske policije Bijeljina.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije