Hronika

Grupa Banjalučana i večeras traga za nestalim Davidom Dragičevićem

Grupa Banjalučana i večeras traga za nestalim Davidom Dragičevićem
Foto: N.N. | Grupa Banjalučana i večeras traga za nestalim Davidom Dragičevićem

BANJALUKA - U potragu za nestalim Banjalučaninom Davidom Dragičevićem (21) uključuju se i njegovi sugrađani, a jedna takva akcija biće organizovana večeras, sa početkom u 20:30, i tokom nje će grupa građana pretraživati potez od Novog groblja do Šibova.

Igor Kremenović, inicijator ove akcije, kazao je za "Nezavisne" da policija potražuje svoje rute, dok su on i njegovi poznanici odlučili da daju svoj doprinos u potrazi.

"Mi se sastajemo u 20 časova kod Gazprom benzinske pumpe na Zapadnom tranzitu, a krećemo u 20:30. Ne znam još koliko će ljudi učestvovati, ali sudeći po odjeku na društvenim mrežama, imamo podršku većeg broja sugrađana", rekao nam je Kremenović, te pozvao sugrađane, zainteresovane za učešće u akciji, da mu se jave na njegov Facebook profil.

Dragičević je od kuće otišao 17. marta oko 19 časova, a posljednji put je viđen u nedjelju oko 3.30 časova kada je izašao iz jednog noćnog kluba u Banjaluci, a nestanak je prijavljen sutradan.

U momentu nestanka Dragičević je na sebi imao crnu jaknu, tamno plave farmerke i smeđe cipele. Ima i prepoznatljivu frizuru, takozvane dredove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije