Hronika

Hapšenja zbog droge u Banjaluci i Laktašima, pronađeni marihuana i spid

Hapšenja zbog droge u Banjaluci i Laktašima, pronađeni marihuana i spid
Hapšenja zbog droge u Banjaluci i Laktašima, pronađeni marihuana i spid

BANJALUKA - Pripadnici Sektora kriminalističke policije, na osnovu naredbe Osnovnog suda Banjaluka, izvršili su pretres na dvije lokacije u Banjaluci i Laktašima, gdje su pronašli i privremeno oduzeli materiju koja asocira na marihuanu, te uhapsili D.G. (18) iz Laktaša i S.P. (19) iz Banjaluke.

"Lica su nakon ispitivanja otpuštena na slobodu, a po kompletiranju i dokumentovanju predmeta, protiv njih će nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj", saopštila je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

Takođe, sa ciljem sprečavanja i otkrivanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe droga, pripadnici Policijske stanice za intervencije su kod tri lica na području Banjaluke pronašli i privremeno oduzeli materije koje asoricaju na marihuanu i spid, kao i metalnu drobilicu.

"Protiv tri lica, nadležnom sudu biće podnesen izvještaj o počinjenom prekršaju po odredbama Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga", navela je Markanovićeva.

Kako je potvrdila, ove aktivnosti su sprovedene 24. i 25. marta.

"Policajci  će i u narednom periodu nastaviti sa sličnim aktivnostima u cilju sprečavanja i otkrivanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga", navela je Markanovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije