Hronika

Hapšenje u Kotor Varošu, pronađeni pištolj, marihuana i sjemenke

Hapšenje u Kotor Varošu, pronađeni pištolj, marihuana i sjemenke
Foto: PU Banjaluka | Hapšenje u Kotor Varošu, pronađeni pištolj, marihuana i sjemenke

KOTOR VAROŠ - Dž.T. iz Kotor Varoša uhapšen je nakon što je policija u pretresu pronašla marihuanu, 330 grama sjemena indijske konoplje i pištolj.

Naime, službenici Policijske stanice Kotor Varoš, juče su uhapsili Dž.T. zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija. 

"Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Kotor Varoši, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi Dž.T. kojom prilikom je pronađeno i oduzeto  12,3 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu,  tegla u kojoj se nalaze sjemenke koje svojim igledom asociraju na sjeme indijske konoplje ukupne bruto mase 333,86 grama, pištolj marke „Titan“ sa oštećenim serijskim brojem, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela", navode iz policije.

Sve mjere i radnje preduzimaju su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv Dž.T. slijedi dostavljanje izvještaja o počinjenim krivičnim djelima Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije