Hronika

Hapšenje u akciji "VIHOR", pronađeni kokain, marihuana i spid

Hapšenje u akciji "VIHOR", pronađeni kokain, marihuana i spid
Foto: PU Zvornik | Hapšenje u akciji "VIHOR", pronađeni kokain, marihuana i spid

BRATUNAC – U okviru akcije "VIHOR" jutros su pripadnici Policijske uprave Zvornik uhapsili D.M., V.S. I I.Z., svi iz Bratunca, za koje se sumnja da su izvršili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Kako su saopštili iz Policijske uprave Zvornik, istog dana, po Naredbi Osnovnog suda Srebrenica, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, službenici su pretresali na pet lokacija, a tom prilikom su pronašli i oduzeli drogu.

"Prilikom pretresa je pronađeno i oduzeto 23,2 g bijele praškaste materije koja izgledom asocira na opojnu drogu kokain, 585 g zelene biljne materije koja izgledom asocira na marihuanu, tri g bijele praškaste materije koja izgledom asocira na drogu spid, jednu digitalnu vagu za precizno mjerenje, određenu količinu novca u raznim apoenima i više mobilnih telefona", saopšteno je iz PU Zvornik.

Nakon završene kriminalističke obrade, kako navode, oni će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti sprovedena postupajućem tužiocu Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini na dalju nadležnost i postupanje.

Operativna akcija "VIHOR" je usmjerena na otkrivanje izvršilaca i krivičnih djela u vezi sa neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije