Hronika

Hapšenje zbog polne ucjene i krađe

Hapšenje zbog polne ucjene i krađe
Foto: Arhivska fotografija | Hapšenje zbog polne ucjene i krađe

TREBINJE - A.J. Iz Trebinja uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivična djela polna ucjena i krađa.

Kako su rekli u Policijskoj stanici Trebinje, u ponedjeljak je prijavljeno da A.J. duži vremenski period putem društvenih mreža uznemirava N.H, tako što je sa lažnih profila javno objavljivao više privatnih fotografija i video-snimaka eksplicitnog sadržaja na kojima je N.H.

Kako saznajmao iz izvora bliskih policiji, njih dvoje su bili u vezi, a Trebinjac na ovaj način pokušava da vrati djevojku.

"Njih dvoje su bili u dugoogdišnjoj vezi, tako da na ovaj očajnički način pokušava da mu se vrati djevojka koja je inače iz Dubrovnika", ističu  naši izvori.

Dodaju da je ovaj Trebinjac čak upućivao prijetnje i prijateljima od svoje bivše djevojke.

"A.J. se tereti i da je jednom prilikom oteo mobilni telefon samsung s8 iz ruke N.H. i odnio ga sa sobom", kazali iz PU Trebinje.

Dodaju da je po naredbi Osnovnog suda u Trebinju izvršen pretres kuće i pomoćnih prostorija koje koristi A.J. gdje su pronađeni i privremeno oduzeti predmeti koji mogu poslužiti u rasvjetljavanju navedenih krivičnih djela.

Rad na dokumentovanju krivičnih djela je u toku, a u narednom periodu Okružnom javnom Tužilaštvu u Trebinju biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije