Hronika

Ilegalno organizovanje igara na sreću u Bileći, Palama i Zvorniku

Ilegalno organizovanje igara na sreću u Bileći, Palama i Zvorniku
Foto: N.N. | Ilegalno organizovanje igara na sreću Bileći, Palama i Zvorniku

BANJALUKA - Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su ilegalno organizovanje igara na sreću na području Pala, Bileće i Zvornika.

Juče je otkriveno da je osoba B.M. neovlašteno organizuje kladioničke i elektronske igre na sreću na samouslužnom terminalu u ugostiteljskom objektu "Luna", u Ulici srpske vojske u opštini Bileća.

Terminal je privremeno oduzet, a protiv B.M. biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću, saopšteno je iz ove uprave.

Istog dana otkriveno je neovlašteno držanje terminala za sportsko klađenje u bijeljinskoj firmi "Dragičević kompani" na adresi Kralja Petra u Zvorniku.

Firmi je izdat prekršajni nalog, a oprema za izvršenje prekršaja je privremeno oduzeta.

U ponedjeljak, 23. decembra, utvrđeno je neovlašteno organizovanje kladioničkih i elektronskih igara na sreću posredstvom terminala u ugostiteljskoj radnji "Flamingo", na adresi Svetosavska u opštini Pale.

Terminal je privremeno oduzet, a protiv osobe M.S. koja je ilegalno organizovala igre na sreću biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću.

Istog dana utvrđeno je neovlašteno organizovanje kladioničkih i elektronskih igara na sreću posredstvom terminala u ugostiteljskoj radnji "Refleks", na adresi Romanijska u opštini Pale.

Terminal je oduzet, a protiv osobe M.K. koja je neovlašteno organizovala igre na sreću biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije