Hronika

Pratite nas na Google news

Ilegalno priređivanje igara na sreću u Kozarskoj Dubici i Zvorniku

Ilegalno priređivanje igara na sreću u Kozarskoj Dubici i Zvorniku
Foto: Ilustracija | Ilegalno priređivanje igara na sreću u Kozarskoj Dubici i Zvorniku
N.N.

BANJALUKA - Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su ilegalno priređivanje igara na sreću na području Kozarske Dubice i Zvornika.

Inspektori RUIS juče su na području opštine Kozarska Dubica otkrili ilegalno priređivanje igara na sreću na deset automata za igre na sreću, na adresi Draksenić bb, opština Kozarska Dubica, od strane DOO "SPORT LIVE", Banja Luka.

Predmeti koji su služili za izvršenje prekršaja su privremeno oduzeti, do okončanja prekršajnog postupka, a protiv lica koje je ilegalno priredilo igre na sreću biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću.

Dan ranije, inspektori RUIS otkrili su nezakonito priređivanje igara na sreću "Grčki tombo" u poslovnoj jedinici DOO "MOZZART", Banjaluka, na adresi Braće Jugovića B-12, Grad Zvornik.

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću izrekli su zabranu priređivanja elektronske igre "Grčki tombo", a predmet posredstvom kojeg je emitovana navedena igra je zapečaćen.

Zbog učinjenog prekršaja, protiv pravnog i odgovornog lica u pravnom licu biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću će i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora u cilju otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije