Hronika

Incident u centru Banjaluke: Psihički oboljela žena nožem mahala prema djetetu

Incident u centru Banjaluke: Psihički oboljela žena nožem mahala prema djetetu
Foto: Ilustracija | Incident u centru Banjaluke: Psihički oboljela žena nožem mahala prema djetetu
Ljiljana Radić

BANJALUKA – Banjalučanku, čije ime je poznato redakciji, i njeno četvorogodišnje dijete prestrašila je u utorak žena koja je u centru Banjaluke iz novčanika izvadila manji nož i zamahnula prema djetetu, saznaju "Nezavisne".

"Kuma i ja smo sa djecom bile 5-6 metara od semafora kod parka Petra Kočić, a ispred nas je bila starija žena koja se okrenula prema nama i nešto psovala. Bile smo iznenađene ali nismo se pomjerile sa djecom jer nismo znale šta se dešava, a ona je nastavila nešto da priča i dijete mi je počelo plakati. Zatim je iz novčanika izvadila manji nož nalik na kuhinjski i tri puta zmahnula prema djetetu", ispričala nam je šokirana majka.

Uznemireno dijete kako kaže počelo je da vrišti,  iako ga je majka odmah sklonila, ali je  nastavilo da ponavlja majci da ga više tu ne vodi.

"Te noći upiškio se u krevet, a prvo što je ujutro rekao bilo je 'mama onu tetu su odveli, neće me dirati', zbog čega dijete planiram da vodim psihologu", priča majka.

Ističe da joj žena koja je na njih zamahnula nožem nije poznata jer bi se u suprotnom sklonila na vrijeme, ali je kasnije čula da se radi o psihički oboljeloj osobi.

Slučaj je kako tvrdi prijavila policiji, a dodaje da joj je rečeno da je žena privremeno odvedena u psihijatrijsku ustanovu.

Ova vijest uznemirila je Banjalučane koji su na društvenim mrežama komentarisali da im je ugrožena bezbjednost i da bi institucije trebalo da porade na tome da ljude koji su duševno oboljeli smaknu sa ulice kako bi se spriječile ovakve traume ili još gore-tragedije.

Nezvanično saznajemo da se ova žena koja je duševno oboljela često viđa u gradu i da ranije nije napadala ljude, ali se specifično ponašala: Ljubila stubove rasvjete, nosila svijeće po gradu, vukla gajbu piva na povocu...

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Komentari: 5

goran .bl

pa što se ti javljaš BojaneBl pa ti nisi bot saveza za propuh bejhahahaha slomiš vrat BojaneBL moleru i kaži da te istukao predsjednik , viči evo narode vidite udario me predsjednik , jest života mi, jest života mi udario me a ja i ostale cure im pripremili 50 kg kamenja da im prospemo po glavi ali nas sebaše

BojanBL

Stigli botovi. ajmo po sendvic omladino moja retardirana

savez protiv promaje i sarajevski pašaluk

Bojane iz Zenice povrijedi se sam , npr padneš slomiš nešto , ruku ili šta drugo pa optuži da te Lukač udarao , jedino ste sposobni za dobro lagati ali sve je to za vlast koju nikada nećete imati

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije