Hronika

Influenser "Snajperinjo" pokušao obradovati banjalučke mališane, pa ga saslušala policija

Influenser "Snajperinjo" pokušao obradovati banjalučke mališane, pa ga saslušala policija
Foto: Pexels/Yan Krukov | Influenser "Snajperinjo" pokušao obradovati banjalučke mališane, pa ga saslušala policija

BANJALUKA - Ideja infuensera poznatog kao "Snajperinjo", koji je imao namjeru da obraduje mališane u Banjaluci i u sanduče jedne igraonice ostavio poruku i novac, nije bila dobra zamisao jer ga je zbog toga saslušala policija.

Naime, kako "Nezavisne" saznaju infuenser Dejan Č. iz Srbije juče je u poštansko sanduče banjalučke igraonice ostavio posvetu i nešto novca, ali njegov potpis "Snajperinjo" izazvao osjećaj uznemirenosti kod zaposlenih, budući da su proteklih dana na adrese mnogih institucija, uključujući i obrazovne, bile upućene prijeteće poruke.

Zaposleni su slučaj odmah prijavili policiji koja je ubrzo identifikovala ko je ostavio ceduljicu i novac.

Kako saznajemo, influenser je rekao da mu nije bila namjera da bilo koga uplaši već da obraduje djecu.

"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 02. juna 2022. godine, preduzimanjem operativnih mjera i radnji, utvrdili su da je lice D.Č. iz Srbije, istog dana u poštansko sanduče dječije igraonice na području Grada Banjaluka ostavilo poruku i određenu količinu novca. Naime, nadležnoj policijskoj stanici, istog dana prijavljeno je da je poštanskom sandučetu dječije igraonice pronađena cedulja sa kojom se nalazio novac, te da je natpis na cedulji izazvao osjećaj uznemirenosti kod zaposlenih. Navedeno lice je pronađeno i saslušano", navodi se u saopštenju policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije