Hronika

Inspektor iz vatre izvukao drogu

Inspektor iz vatre izvukao drogu
Foto: PU Doboj | Inspektor iz vatre izvukao drogu

DOBOJ - U pokušaju da sakrije drogu od policije muškarac iz Doboja ubacio je kesicu marihuane i vagu u šporet, ali je dobojski inspektor brzo rukom iz vatre izvadio nagorjele kesicu i vagu te tako sačuvao dokaz protiv njega, saznaju "Nezavisne".

Naime, sve se desilo u nedjelju kada je policija pretresala kuću i objekte koje koriste braća Fehim O. (32) i Semko O. (36) u Doboju.

"Jedan od osumnjičenih vidio je policiju te stavio kesicu marihuane i digitalnu vagu u džep i pošao napolje, ali je na stepenicama sreo inspektora. Počeo je da trči i brzo ubacio u šporet kesicu i vagu, ali je inspektor koji je pošao za njim odmah gurnuo ruku u šporet i izvadio dokaze koji su sačuvani jer zbog brzog reagovanja nisu mnogo oštećeni vatrom", rekao je izvor "Nezavisnih".

Iz Policijske uprave Doboj saopšteno je da su pretreseni objekti koju koriste osumnjičeni F.O. i S.O. iz Doboja.

"Pronađena je i oduzeta sasušena marihuana upakovana u plastične vrećice ukupne težine od oko  52  grama i dva grumena i digitalna vaga", navode iz policije.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije