Hronika

Izazvao dramu u Doboju pa policajce poslao u samoizolaciju

Izazvao dramu u Doboju pa policajce poslao u samoizolaciju
Foto: N.N. | Izazvao dramu u Doboju, pa policajce poslao u samoizolaciju
Dragan Sladojević

DOBOJ - Pedesetčetvorogodišnji N.V. iz Visokog, koji je danas prijetio da će pucati ako neko pokuša ući u sobu dobojskog hotela "Park" u kojoj se zaključao, pozitivan je na virus korona, tako da su tri policajca koja su bila u kontaktu sa njim upućena u samoizolaciju.

Policija u Doboju danas je, podsjetimo, imala nesvakidašnju intervenciju, nakon što im je prijavljeno da se N.V. iz Visokog zaključao u sobu u dobojskom hotelu , te zaprijetio da će pucati ako iko nasilno pokuša da u sobu uđe.

"Policajci su iz hotela evakuisali osoblje i sve goste, a zatim počeli pregovore s tim muškarcem. S njim su kroz vrata razgovarali oko 20 minuta, te su zadobili njegovo povjerenje, a on im je otvorio, nakon čega je stavljen pod kontrolu. Ispostavilo se da nije bio naoružan", rekli su sagovornici "Nezavisnih".

Kako su saopštili iz dobojske policije, N.V. su ljekarsku pomoć ukazali pripadnici Službe hitne pomoći Doma zdravlja Doboj, odakle je prevezen na Odjeljenje neuropsihijatrije u dobojskoj bolnici.

"S obzirom da je naknadno utvrđeno da je lice N.V. pozitivno na virus korona, tri policijska službenika koja su bila u kontaktu sa njim su upućena u samoizolaciju", saopštili su iz Policijske uprave Doboj.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije