Hronika

Izgorio audi Bube Korelija

Izgorio audi Bube Korelija
Foto: Avaz | Izgorio audi Bube Korelija

SARAJEVO - Audi Q7 u vlasništvu Amara Hodžića, poznatog kao reper Buba Koreli, izgorio je u srijedu naveče u požaru u sarajevskoj opštini Vogošća.

U požaru nije bilo povrijeđenih osoba, a prema prvim nezvaničnim informacijama, kako pišu federalni mediji, navodno je zapaljen.

Požar na skupocjenom audiju je izbio oko 22.30 u Ulici vogošćanskih odreda, a vatra se ubrzo proširila i na golf 5, čiji je vlasništvo L.Z. iz Travnika. Na oba vozila pričinjena je veća materijalna šteta. Vatra je ugašena zahvaljući brzoj intervenciji sarajevske policije i vatrogasaca.

Kako je saopšteno iz MUP-a KS, oko 22.35 obaviještena je Sedma PU da je došlo do požara na vozilu vlasništvo A.H. iz Sarajeva, a ugašen je od strane PVB Vogošća.

"O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Uviđaj će obaviti policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak PPZ-a. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju pomenutog požara", naveli su iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije