Hronika

Vozio djevojčicu pa je dirao po tijelu

Vozio djevojčicu pa je dirao po tijelu
Foto: Ilustracija | Izvještaj protiv osumnjičenog za obljubu djeteta

DOBOJ - Pedesetšestogodišnji S.P. iz Teslića osumnjičen je da je četrnaestogodišnju djevojčicu iz ovog grada spopadao i nudio joj da je autom vozi kući, a kada je ona ulazila u vozilo na putu do kuće ju je dodirivao po tijelu.

Iz Policijske uprave Doboj je saopšteno da su ovdašnjem Okružnom javnom tužilaštvu podnijeli izvještaj protiv S.P. iz Teslića zbog sumnje da je počinio krivično djelo obljuba djeteta mlađeg od 15 godina.

"Za prijavljenog postoji osnov sumnje da je tokom avgusta 2018. u više navrata vozeći u svom automobilu oštećeno maloljetno lice u namjeri zadovoljavanja svog polnog nagona isto dodirivao po raznim dijelovima tijela", navode u dobojskoj policiji, ne želeći da otkrivaju identitet osumnjičenog.

U policiji zbog zaštite interesa djevojčice nisu željeli kazati ni ko je prijavio ovo djelo. Prema nezvaničnim informacijama, S.P., koji je poznavao djevojčicu, a nisu u rodbinskoj vezi, kada god ju je sreo na ulici u Tesliću nudio joj je da je poveze autom kući.

"Ona je ulazila u njegov auto s obzirom na to da ga je poznavala, a onda je on koristio priliku i u toku vožnje ju je pipkao, a djevojčica se opirala", kaže izvor "Nezavisnih".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije