Hronika

Izvještaj protiv tri osobe zbog nepristojnog ponašanja

Izvještaj protiv tri osobe zbog nepristojnog ponašanja
Foto: Ilustracija | Izvještaj protiv tri osobe zbog nepristojnog ponašanja

BANJALUKA - Banjalučka policija podnijela je izvještaj sudu proitiv tri lica koja su, kako su naveli iz policije, juče remetili javni red i mir, a nezvanično saznajemo da se radi o članovima grupe "Pravda za Davida": Ozrena Perduva, Violete Mihajlović i Marka Nikolića.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da su u ponedjeljak dobili prijavu da je u ugostiteljskom objektu u Srpskoj ulici došlo do narušavanja javnog reda i mira.

"Preduzetim aktivnostima utvrđeno je da su O.P., V.M. i M.N. počinili prekršaj svađa, vika, vriska i nepristojno ponašanje", rekli su u policiji.

Svjedok događaja ispričao je Srni da je sinoć oko 20.00 časova Milanu B. iz Banjaluke, dok je sjedio za stolom u ugostiteljskom objektu u Srpskoj ulici, prišao član grupe "Pravda za Davida" Ozren Perduv i rekao mu "Šta gledaš, lopovska bagro, je li vam drago što ne prljamo dvorište". 

Prema njegovim riječima, nakon Perduva, stolu je prišla i Violeta Mihajlović iz Banjaluke, takođe član grupe "Pravda za Davida" koja je upitala Milana "šta se ti cerekaš, šta lajkuješ", te opsovala Milorada Dodika i, kako je rekla, njegovog popa. 

Izvor Srne rekao je da je u međuvremenu u lokal ušao i Marko Nikolić koji je prišao stolu i pljunuo na sto i čašu piva, koja se nalazila ispred Milana B, nakon čega su sve troje napustili ugostiteljski objekat. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije