Hronika

Kazne zbog tuča u Banjaluci i Prijedoru

Kazne zbog tuča u Banjaluci i Prijedoru
Foto: Ilustracija/Arhiva | Kazne zbog tuča u Banjaluci i Prijedoru

BANJALUKA, PRNJAVOR - Više osoba kažnjeno je zbog tuča i fizičkih napada koji su se za dva dana desila na području Policijske uprave Banjaluka.

V.M. iz Banjaluke, juče je kažnjen zbog počinjenog prekršaja tuča i fizički napad  nakon prijave da je oko 01,50 časova, ispred ugostiteljskog objekta u Banjaluci došlo do tuče.

"Izlaskom na lice mjesta utvrđeno je, da je lice V.M. fizički napalo lice S.B. iz Banjaluke. Lice V.M. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu, kojom prilikom je utvrđeno 1,42 promila alkohola u organizmu. V.M. je uručen prekršajni nalog. O događaju je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka - Odjeljenje za prekršaje", navode iz policije.

Dva dana ranije službenici Policijske stanice Prnjavor su uručili prekršajni nalog M.B. i M.G. iz Prnjavora, zbog istog prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru.

"Policijskoj stanici Prnjavor, oko 03,30 časova, prijavljeno je, da je ispred ugostiteljskog objekta u Prnjavoru došlo do tuče između više lica. Izlaskom na lice mjesta utvrđeno je, da su lica M.B. i M.G. fizički napali lica M.A. i G.K. iz Prnjavora. Lica M.B. i M.G. su podvrgnuta ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu, kojom prilikom je utvrđeno kod lica M.B. 2,08 g/kg i kod lica M.G. 1,79 g/kg alkohola u organizmu", navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije