Hronika

Kćerka zvala policiju: Žena skočila u bunar, spašena u zadnji čas

Kćerka zvala policiju: Žena skočila u bunar, spašena u zadnji čas
Foto: Ilustracija | Kćerka zvala policiju: Žena skočila u bunar, spašena u zadnji čas

DERVENTA - Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Derventa u saradnji s pripadnicima policije spaili su pedesetvdogodišnju ženu koja je pokušala da izvrši samoubistvo skokom u bunar.

Kako su naveli u Policijskoj upravi Doboj, Policijska stanica Derventa noćas oko 2:25 sati zaprimila je poziv od maloljetne osobe koja je prijavila da je njena majka Z.T. napustila kuću, te da se plaši da bi mogla izvršiti samoubistvo.

Dodaje se da je žena psihički bolesnik i da je pod stalnim nadzorom, te da je iskoristila trenutak nepažnje i napustila kuću.

"Na lice mjesta su odmah upućeni radnici Teritorijalne vatrogasne jedinica Derventa i Službe hitne pomoći Doma zdravlja Derventa, te nakon što je utvrđeno da lice koje je skočilo u bunar daje znake života i da se nalazi u bunaru u kojem ima vode, čija je dubina do nivoa vode iznosi oko 4-5 metara, pristupilo se njenom spašavanju na način da su policisjki službenik i radnik TVJ Derventa uz pomoć ljestava sišli u bunar, a potom uz pomoć konopca vezivanjem oko tijela izvukli navedeno lice", navodi se u saopštenju PU Doboj.

Ona je bez vidnih povreda i svjesna prevezena u Dom zdravlja Derventa, a potom u dobojsku bolnicu, gdje je zadržana na liječenju.

Z.T. je pokušala da izvrši samoubistvo i u januaru ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije