Hronika

Ko je sve uhapšen u akciji "Roma" (VIDEO)

Ko je sve uhapšen u akciji "Roma" (VIDEO)
Foto: Policijska uprava Prijedor | Ko je sve uhapšen u akciji "Roma"

PRIJEDOR – Među uhapšenima u akciji "Roma", u okviru koje je razbijena prijedorska narko grupa, našao se i stari policijski znanac Vanja Vuković, a kako "Nezavisne novine" saznaju, uhapšeni su i Bojan Savanović i Dajana Radošević.

Inače, u akciji je pronađeno oko 1.180 grama kokaina i oko tri kilograma marihuane, kao i laboratorija za uzgoj marihuane.

Uhapšeno je 14 osoba među kojima su, kako saznajemo, dvije žene.

U ovim aktivnostima bili su pretresi na 13 lokacija na području Prijedora i jedan u Banjaluci. Pronađena je laboratorija sa većom količinom stabljika u saksijama i više vakuumiranih pakovanja marihuane namijenjene za dalju prodaju. Takođe pronađena je i određena količina naoružanja, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa krivičnim djelima.

Akciju izvode Policijska uprava Prijedor u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Prijedor. Usmjerena je  na sprečavanju proizvodnje i prometa droga i otkrivanje organizovanih grupa koje se tima bave.

Pretresi su rađeni uz podršku jedinica Žandarmerije, konjice i službenih pasa i Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije